Spreekuur

In de hedendaagse praktijk zijn er steeds meer praktijkmedewerkers met hun eigen expertise en spreekuur, die allemaal onder het wakend oog van de huisarts werken. Zo vormen we een sterk team om samen met u over uw gezondheid te waken.

De huisartsen hebben spreekuur ’s ochtends van 08.10 tot 12.00 uur. ’s Middags is het afspraakspreekuur van 14.30 tot 17.00 uur.

De consulttijd is 10 minuten. Deze tijd is bedoeld voor het bespreken van één klacht. Indien u meerdere klachten wenst te bespreken of denkt meer tijd nodig te hebben voor uw afspraak, kunt u dat kenbaar maken bij de assistente.

De POH GGZ, Marian, heeft spreekuur op dinsdagen. Een intake gesprek duurt 45 minuten. Voor vervolg gesprekken wordt een half uur voor uitgetrokken. Op donderdag middag heeft ze telefonisch spreekuur. U kan via de assistente zonder verwijzing een afspraak bij haar maken.

Onze SOH (spreekuur ondersteuner huisarts) spreekuur, uitgevoerd door Kaïya, zal in maart starten.

De assistentes prikken in de ochtend bloed tussen 8.00 en 10.00 uur, op afspraak. Andere verrichtingen bij hen zijn op afspraak.

Verhinderd? Laat het weten! Indien u niet verschijnt op uw afspraak kan dit consult toch in rekening worden gebracht. U dient zich uiterlijk 24 uur van tevoren af te melden. Anders dan de normale consulten wordt dit door de zorgverzekeraar niet vergoed.