Corona virus

De klachten van COVID-19 lijken in het begin vaak op een verkoudheid. Het ziekteverloop verschilt van mens tot mens. Sommige mensen worden niet of maar een beetje ziek van het virus. Anderen kunnen ernstig ziek worden en soms aan de gevolgen van de ziekte overlijden. Er zijn nog steeds kwetsbare mensen die een verhoogde kans hebben om ernstig ziek te worden van een besmetting met het coronavirus of een ander luchtwegvirus. Daarom blijft het belangrijk met hen rekening te houden. 

De maatregelen tegen COVID-19 zijn onlangs volledig losgelaten. Als u klachten heeft die passen bij het coronavirus dan hoeft u geen zelftest meer te doen. Wel is het belangrijk dat u een mogelijke besmetting niet overdraagt, zeker met het oog op mensen met een kwetsbare gezondheid. Volg daarom deze adviezen als u klachten heeft. 

In onze praktijk komen zieke en kwetsbare patiënten. Wij willen u daarom vragen om bij klachten die horen bij het corona virus niet naar de praktijk te komen, tenzij het noodzakelijk is. Draag dan bescherming in de vorm van een mondkapje.

Algemene informatie over COVID-19 en COVID-19 vaccinaties:

Telefoonnummer: 0800-1351

www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.thuisarts.nl/corona/ik-wil-meer-weten-over-prikken-tegen-corona

https://www.thuisarts.nl/corona/ik-krijg-prik-tegen-corona

https://www.coronavaccinatie.nl