Medewerkers

Sarah Coene, huisarts
In 2017 heb ik de praktijk van Godfried Saes overgenomen. ‘Bels’ van oorsprong en na vele omzwervingen sinds 2005 stevig wortel geschoten in Horn. Eerst in dienst van de praktijkstichter Godfried Saes, na 1-1-2017 als solopraktijkhouder en na 1-1-2021 in een maatschap met collega Anouk Heetkamp. 
Al sinds mijn afstuderen te Leuven in 2000 ben ik huisarts in hart en nieren. Graag wil ik persoonlijke, laagdrempelige zorg bieden voor de ‘hele mens’ en dat samen met een betrokken team. Zorg waarin zorgverlener en patiënt samen tot oplossingen komen, samen de beste weg bewandelen. Thuis heb ik twee jonge kids en een partner die mij fris en fruitig houden en in mijn vrije tijd wandel ik graag (met trouwe hond) of lees ik graag een goed boek (Harry Potter is nu de favoriet thuis).

Anouk Heetkamp, huisarts
Ik ben Anouk Heetkamp, huisarts. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de gynaecologie ben ik de opleiding huisartsgeneeskunde in Maastricht gaan volgen en ben ik in september 2012 afgestudeerd als huisarts. Sindsdien heb ik als (vaste) waarnemer in diverse praktijken in de regio ervaring opgedaan. Sinds januari 2017 ben ik in Horn werkzaam, gemiddeld drie dagen per week. 1-1-2021 ben ik samen met Sarah de uitdaging van praktijkhouderschap aangegaan. Het werken in een dorpspraktijk, in een goed team met een prettige werksfeer, past het beste bij mij. Het feit dat ik zelf ook nog een “Häörs maedje” ben, maakt het voor mij extra bijzonder. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin (drie jonge kids en partner), familie en vrienden, houd ik van een goed boek, reizen, de buitenlucht opzoeken en uit eten gaan.

Kaïya Verstappen-Timmermans, doktersassistente en Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH)
Mijn naam is Kaïya, ik ben woonachtig in Grathem samen met mijn man en zoontje. Ik heb in 2014 mijn diploma doktersassistente behaald en ben toendertijd begonnen in de praktijk van Dr. Coene. In 2022 heb ik mijn diploma als praktijk ondersteuner huisarts (SOH) behaald. De afwisseling van werkzaamheden, in combinatie met het patiëntencontact, maakt mijn werk erg leuk en interessant. Ik vind het belangrijk dat de patiënten gehoord en goed geholpen worden. Ik ben een echt familiemens. Verder vind ik het leuk om uitstapjes te maken met mijn vriendinnen en hou ik van een hapje en een drankje.

Nicole Niessen, doktersassistente
Mijn naam is Nicole Niessen. Ik woon in Herten, samen met mijn partner en onze 2 lieve dochters. Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als verpleegkundige in de wijk, besloot ik het roer om te gooien. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn hart ligt in de zorg, dus startte ik de opleiding tot doktersassistente en deze heb ik eind feb. 2017 met succes afgerond. M.i.v. 1 september 2017 ben ik begonnen in deze praktijk, waar ik het erg naar mijn zin heb!

Mieke Geenen, doktersassistente
Mijn naam is Mieke Geenen. Ik woon in Neer samen met mijn partner en 3 kinderen. Na bijna 25 jaar met plezier en passie werkzaam te zijn geweest als verzorgende-IG/zorgcoördinator, heb ik de beslissing genomen om de opleiding tot doktersassistente te gaan volgen. Een nieuwe uitdaging voor mij in de zorgwereld. Ik werk graag met mensen en mijn hart ligt in de zorg. De opleiding heb ik met plezier en succes voltooid en sinds 1 september 2021 versterk ik het team. Verder hou ik van sport en gezelligheid. Onderneem graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden.

Margo van Melick-Maessen, doktersassistente en Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH)
Mijn naam is Margo van Melick-Maessen en ben woonachtig in Lerop met mijn partner en 2 zonen. In 1994 ben ik begonnen in een huisartsenpraktijk in Haelen en hier werk ik nog steeds met veel plezier. In 2021 heb ik de opleiding spreekuurondersteuner huisarts (SOH) afgerond en kan ik u sindsdien helpen bij onder meer wondjes, insectenbeten, enkelverstuikingen en keelklachten. Sinds 1 december 2022 mag ik dit team versterken. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen in een huisartsenpraktijk en hoop daarvan deel uit te kunnen maken. Naast mijn werk zijn paarden mijn grote hobby en vind ik het gezellig om met mijn gezin of vrienden iets te ondernemen.

Mieke van Cruchten-Schmits, praktondersteuner somatiek
Mijn naam is Mieke Van Cruchten-Schmits.
Na enkele jaren met veel passie in Sittard in het ziekenhuis te hebben gewerkt als verpleegkundige ben ik in 2002 in dienst gekomen van de huisartspraktijk in Horn. Als geboren verpleegkundige ligt mijn hart in de zorg. Toen er een functie kwam om de chronische zorg te gaan ondersteunen was dit voor mij DE baan. Met veel plezier houd ik als praktijkondersteuning huisarts (POH),  net zoals collega Britt spreekuur voor mensen met o.a. diabetes, hart- en vaatziekten en astma en COPD, jong en oud dus. Verder doe ik aan preventie bij cardiovasculair risicomanagement. Na een paar jaar ben ik me daarnaast gaan specialiseren in ouderenzorg en palliatieve zorg. Hiervoor bezoek ik mensen thuis.
Buiten dat het werk een grote hobby van me is, ben ik heel graag bij mijn gezin en onze twee dochters. Ik ben gek op dieren en hou van een gezellig avondje met vrienden en vriendinnen.

Britt Maessen-Hartsuiker, praktijkondersteuner somatiek
Ik woon in Roggel, samen met mijn man, dochter en zoon. In 2012 heb ik de opleiding tot HBO-verpleegkundige afgerond en heb ik 5 jaar in het academisch ziekenhuis Maastricht gewerkt, waarna ik nog enkele jaren in de verpleeghuiszorg gewerkt heb. In 2018 heb ik de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond, waarna ik als praktijkondersteuner ben gaan werken. Samen met Mieke draag ik zorg voor het spreekuur voor mensen met diabetes type 2, hart- en vaatziekten, astma, COPD en de ouderenzorg. 

Marianne van der Vegt, praktijkondersteuner GGZ
Ik ben Marianne van der Vegt. Sinds 2017 werk ik met veel plezier in deze huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner voor GGZ hulp, POH-GGZ. Ik ondersteun de huisarts bij de hulp aan mensen met psychische klachten. Ik heb ruime ervaring in de GGZ, MET-GGZ/voorheen RIAGG, daarnaast ben ik werkzaam geweest in de jeugdpsychiatrie. Ik bied een luisterend oor en ik denk graag mee over hoe je verder kunt met dingen die er spelen. Ik vind het belangrijk aandacht te hebben voor sterke eigenschappen van mensen, zonder de kwetsbaarheden uit het oog te verliezen. Dit kan tijdens een aantal gesprekken of door samen te onderzoeken welke hulp passend is bij de problematiek. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, het water op of de bossen in om daarna uit te rusten met een goed boek. Mijn werkdagen zijn de dinsdag op de huisartsenpraktijk en de donderdagmiddag werk ik telefonisch.

Denise Derks, praktijkmanager
Mijn naam is Denise Derks. Ik ben woonachtig in Roggel samen met mijn partner en onze twee zoontjes. In 2011 heb ik mijn opleiding Gezondheidswetenschappen afgerond. Na een aantal jaren in de commerciële branche te hebben gewerkt, heb ik in september 2020 de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen met de praktijkvoering, zodat zij zich meer kunnen richten op het belangrijkste deel van hun werk, namelijk de patiëntenzorg. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit kwaliteitsmanagement, organisatie en beleid en projectondersteuning.