Contact

Voor afspraken, dringende vragen en nieuwe recepten graag telefonisch contact opnemen met de huisartsenpraktijk.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0475-582 650
Toets 1 voor spoed
Toets 2 voor herhaalmedicatie
Toets 3 voor de assistente

Voor opleidingsdoeleinden kunnen gesprekken worden opgenomen.
Tussen 12.00 en 14.00 uur is de praktijk gesloten in verband met administratieve taken. Het antwoordapparaat staat dan aan.

Hoogstraat 7
6085 ED Horn

E-mailadres: praktijkcoeneheetkamp@ezorg.nl

U kunt een e-mail sturen naar praktijkcoeneheetkamp@ezorg.nl. Dit is een beveiligd e-mail adres. Besef dat uw eigen e-mail adres niet veilig kan zijn en houd hier rekening mee in uw communicatie.  Houd er verder ook rekening mee dat lang niet alle gezondheidsvragen geschikt zijn om via de mail over te communiceren.
Herhaalrecepten kunnen hier ook besteld worden (uw naam, geboortedatum, apotheek, naam middel, sterkte en gebruik).
Let op: e-mail nooit voor spoedeisende vragen, maar neem telefonisch contact met ons op!  

Inschrijven

Als u zich wenst in te schrijven in onze praktijk vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met onze assistente. Zij zal een afspraak voor u inplannen voor een kennismakingsgesprek. De huisarts zal dan onder andere vragen naar uw medische voorgeschiedenis en medicatiegebruik. Is dit eerste contact met de praktijk naar tevredenheid dan kunt u zich door de assistente laten inschrijven.

U kunt ons inschrijf formulier vinden onder het menu “nuttige links en downloads”.

Privacy

De praktijk heeft een privacyreglement.
Bij de assistente kunt u hier een kopie van vragen.

Klachten/feedback

Heeft u een klacht: laat het ons weten! U kunt ons feedback formulier vinden onder het menu “nuttige links en downloads”.


Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening, of dat u heeft tips om onze dienstverlening anders/beter te doen. Indien dat zo is horen wij dat graag van u. Alleen zo kunnen wij proberen de dienstverlening goed op de wensen van de patiënten af te stemmen.
U kunt altijd om een afspraak vragen om daarin uw feedback naar voren te brengen. U kunt het ook in de vorm van een brief doen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw feedback reageren.